Marie Adelene Hansson

- Enda gången jag tar ett steg tillbaka är när jag tar sats -

Tandläkaren

Publicerad 2017-01-15 22:33:48 i Allmänt, Livet,

I fredags hade vi en liten pirrig, förväntansfull och nervös kille som skulle till tandläkaren på treårskontroll. Besöket gick toppen, kanske mamma som laddade mest då man inte vet hur de reagerar. Supernöjd kille som gick därifrån med ett nytt suddigummi. 

Målardag

Publicerad 2017-01-14 20:27:15 i Allmänt, Livet, Prematur,

Målardag ✨ Idag har mannen äntligen målat bort den röda väggen i mediarummet. Stort gilla på detta. Väntat i 3 år 😅 


Har köpt en ny vagn till Livia. Vill testa något nytt. Blev en Britax go. Spännande att se vad den går för. Har ju Bugaboos vagnar hemma och älskar dem men suget efter en ny blev lite väl stort. Välkommen vagn nr sex i ordningen. 

Livia är mycket piggare idag. Det gillas också tokigt mycket. 
Nu, lördagsmys. 

Mormorsmys

Publicerad 2017-01-12 10:42:05 i Allmänt, Livet, Prematur,

Skriv inläggstext 

Vi fortsätter att mysa på här hemma. Mormor är på besök. Skönt med en extra hand nu när Livia inte alls är pigg (läs matvägrar, hostar och det flyger snor). 


Lilla tjejen har upptäckt att man kan stå i soffan och titta ut på alla bilar och bussar. Kommer ihåg att det var Aksels favvoplats när han var i samma ålder. 

Igår hade vi pannkaksfest. Aldrig fel med en pannkaka. Idag regnar det och fortsätter att blåsa. All snö är borta. 

Vad jag ska göra idag? Hänga på pintarest. Letar inspo till mediarummet nu när vi fått vår nya bäddsoffa 😍👏🏻

 

Snöstorm

Publicerad 2017-01-11 10:35:11 i Allmänt, Livet, Prematur,

Snöstorm i Göteborg. I sanningens namn, riktig blöt snö blandat med regn som blåser ner åt alla håll. Idag blir det mys inne. Vattkopporna torkar långsamt för Livia och förkylningen vägrar att släppa. 

Vattkopporna torkar långsamt för Livia och förkylningen vägrar att släppa. Älskade tjej, vad du har fått ett tufft första år. Vår lilla kämpe. 

Om

Min profilbild

Marie

I 8 år har jag bott i denna fina stad Göteborg. Här har jag utbildat mig och sedan två år tillbaka arbetar jag som lärare. Jag lever tillsammans med min sambo som under veckorna jobbar i Oslo. I december -13 föddes vår älskade son och i mars -14 flyttade vi in i vårt hus. I mars -16 föddes vår lilla prematurtjej. Så mycket som händer nu. /Enjoy/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela