Marie Adelene Hansson

- Enda gången jag tar ett steg tillbaka är när jag tar sats -

ett år klokare

Publicerad 2014-01-28 04:04:27 i Allmänt,
Ett år äldre och lite klokare?! Tveksamt! Känns som jag firat födelsedagen från onsdag - söndag då det har varit släkt och vänner varje dag. Supermysigt har det varit men idag måndag var vi trötta. Kastade om dagen helt. Både jag och Aksel sov till 11:20! Betalade räkningar och åt lunch. Sen tog vi en promenad i snön till stan och apoteket för att köpa en ny flaska minifom till Aksels. Vill inte riskera att bli utan då vätskan hjälper till att eliminera luftbubblorna i magen efter han ätit. Glad bebis.

Aksel har ju hatat bärselen från första stund men i fredags somna han i den, en engångsföretelse!? Nepp, han älskar den och vill gärna hänga på mage nör jag går dock inge när jag sitter.

Har förövrigt fått så mycket fina presenter. Rejäla dessutom. Bästa presenterna varmin nya telefon och en symaskin. Symaskinen blir perfekt nu när vi flyttar till huset. Jag ska ha ett eget pysselrum!

Amningspausen är över och Aksel sover. Några timmars sömn till blir fint.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2014-02-02 10:01:27

Vilka mysiga bilder!

Svar: Tack!!
Marie

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

I 8 år har jag bott i denna fina stad Göteborg. Här har jag utbildat mig och sedan två år tillbaka arbetar jag som lärare. Jag lever tillsammans med min sambo som under veckorna jobbar i Oslo. I december -13 föddes vår älskade son och i mars -14 flyttade vi in i vårt hus. I mars -16 föddes vår lilla prematurtjej. Så mycket som händer nu. /Enjoy/

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela