Marie Adelene Hansson

- Enda gången jag tar ett steg tillbaka är när jag tar sats -

BVC

Publicerad 2014-02-25 18:19:10 i Allmänt,

 
 
 

Stor och liten (Aksels mormor) morgonmyser på golvet. Spegeln som Aksel fick av mamma är er en ny favorit här hemma.  Helt galet vad tiden går fort. Den senaste veckan har det hänt så mycket för Aksel i utvecklingen. Han pratar med flera vokaler, lyfter huvudet och snurrar runt som aldrig förr. Igår greppade han skallran två gånger. Han kliar sig så i munnen, men inte kan det väl vara tänder allra redan!!??? Hoppas inte.
 
Idag var vi till BVC för att väga och mäta och han fortsätter att korsa alla kurvor och hans linje går rakt upp. Nu två månader och en vecka väger han 5380 g och är 58,5 cm lång. Nu har han vuxit 11,5 cm och gått upp 2610 gram (han vägde 2770 gram när han kom). Tänk det är som att bära två nyfödda Akslar.
 
Idag har göteborgsvädret varit fantastiskt. Jag och Aksel rymde flyttkaoset och smett ut på en promenad med Aksels bb-kompis Stina och hennes mamma. Nu är det snart dags för kvällsmat. Mums!
 

Feb. 13, 2014

Publicerad 2014-02-13 00:07:15 i Allmänt,Dagen idag blev spontan. Först skulle jag ner på stan och fixa med fotografierna till alla hjärtans dag. Mötte upp en av tjejerna frpn MVC för en "lattepromenad". På vägen mötte vi en till frpn MVC och helt plötsligt var vi inbjudna till lunch och fika. Spontant och supertrevligt. Blev lite trångt i hallen mef alla barnvagnar men det var otroligt mysigt.Dagens charmtroll. Äntligen börjar förkylningen släppa och min lilla groda är tillbaka, skrattar, pratar och leker.

alla hjärtans dag 💜

Publicerad 2014-02-12 21:15:00 i Allmänt,Hur firar ni alla hjärtans dag? Eller firar ni över huvudtaget?

Vi ska ha vänner över på middag, mysit mysigt. Sambon ska få fina fotominnen att ha på kontoret och i övernattningslägenheten. Inget avancerat men tror det kommer bli väldigt uppskattat!

besök

Publicerad 2014-02-10 22:12:21 i Allmänt,Idag har varit en produktiv dag. Började med barnvagnspromenad som leddes av en sjukgymnast. promenad varvat med enkla styrkeövningar. Precis vad jag behövde.

Min mamma och min moster har varit på besök idag. Vi har ätit, fikat och myst med lilla grodan.

Sen vill jag säga tack sä hemskt mycket till min namne Marie (myflowergirl.blogg.se) som gjort en finfin header till bloggen 💖

OS och en trött Aksel

Publicerad 2014-02-08 13:22:00 i Allmänt,Mammas tröttis. Nu faller ögonen snart ihop. Kaninen har blivit en favorit hos Aksel när han börjar bli trött. Igår blev han åtta veckor. Han har vuxit 10 cm och gått upp 2 kg sedan han föddes. Han växer så det knakar 💙👶. Här hemma myser vi framför OS. Silver till Charlotte Kalla. Grymt bra!barnbarn

Publicerad 2014-02-06 13:52:03 i Allmänt,


Hittade denna fantastiska bild på mina föräldrar och Aksel.
Tänk att ett litet barn kan sprida så mycket glädje.

så glad för dig

Publicerad 2014-02-05 21:54:13 i Allmänt,Tre kvällar i rad har du min lilla groda somnat för natten mellan halv tio och tio. Nu ligger jag bredvid dig i sängen och lyssnar på dina andetag. Så glad jag är för att DU är vår son, vårt allt 💚

Värmland

Publicerad 2014-02-04 22:46:13 i Allmänt,
ojoj, vilken härlig helg vi haft. Vi har varit en tur till Värmland och besök svärföräldrarna och varit till banken och förhandlat till oss en bra ränta för vårat kommande huslån.

I Värmland hade Aksel lika mycket besök som vanligt. Hur många personer känner vi egentligen. Grönt verkar vara innefärgen på barnkläderna i alla fall. Åh Aksel har också fått en så fin sommarskjora. Barnkläder är så sött och vår prins kan jag fortfarande inte sluta att titta på.

Sjukt dålig bild men spana in utsikten på ett av korten ovan. Vi var och besökte en vän till min sambos familj i helgen som bodde i en stor herrgård med världens utsikt över stora vyer. Ja, skulle jag bo där så.... Hon är även konstnär och vi fick en av hennes målningar att hänga i huset. Vi har en målning av henne sedan tidigare så kul att kunna stoltsera med två Berit Wetterstrand i huset.

Aksel utvecklas så det knakar. Han skrattar och jollrar mycket vilket är så mysigt. Världens mysigaste son. Stolt mamma!
Om

Min profilbild

Marie

I 8 år har jag bott i denna fina stad Göteborg. Här har jag utbildat mig och sedan två år tillbaka arbetar jag som lärare. Jag lever tillsammans med min sambo som under veckorna jobbar i Oslo. I december -13 föddes vår älskade son och i mars -14 flyttade vi in i vårt hus. I mars -16 föddes vår lilla prematurtjej. Så mycket som händer nu. /Enjoy/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela