Marie Adelene Hansson

- Enda gången jag tar ett steg tillbaka är när jag tar sats -

Trädgård

Publicerad 2015-03-19 06:49:35 i Allmänt,


Så lycklig över vår trädgård. Nu springer Aksel runt och upptäcker våren. Han leker i sin lekstuga, åker bobbycar och älskar att gräva. 

Vi har massa projekt för trädgården i vår. Vi ska byta större altan och jag jag ska b la måla i Aksels lekstuga. Jag ska göra fina planteringar men än vågar jag inte, tänk om det blir bakslag på vädret. 

Önskar en fin vårdag ☀️

Hos mormor och morfar ☀️

Publicerad 2015-03-11 19:50:27 i Allmänt,


Härliga dagar med sol och riktigt vårväder. Jag och Aksel har shoppat idag, allt från nya träningskläder, skor till sommarkläder. Lunchat på pannkakor och besökt gammelfarmor. Spelat innebandy med morfar och busat med mormor. 

Vårkänslor

Publicerad 2015-03-04 15:15:44 i Allmänt,
Vårkänslorna är här ☀️ och kanske blogglusten!?

Idag gick vi ut i trädgården för att äta mellis. Vi (läs jag) satt i solen och njöt och Aksel sprang runt i trädgården. Idag upptäckte han också lekstugan. Dags att inreda den. Taggad för massa utelek. 

Välkommen du härliga vår 🌿

Om

Min profilbild

Marie

I 8 år har jag bott i denna fina stad Göteborg. Här har jag utbildat mig och sedan två år tillbaka arbetar jag som lärare. Jag lever tillsammans med min sambo som under veckorna jobbar i Oslo. I december -13 föddes vår älskade son och i mars -14 flyttade vi in i vårt hus. I mars -16 föddes vår lilla prematurtjej. Så mycket som händer nu. /Enjoy/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela