Marie Adelene Hansson

- Enda gången jag tar ett steg tillbaka är när jag tar sats -

solstråle

Publicerad 2014-08-31 17:32:21 i Allmänt,Hur trötta och sjuka vi än har varit i helgen så strålar det nästan alltid om vår lille kille. Det ger energi - världens bästa medicin. När vi kommer och ska plocka upp honom i vagnen sitter han med världens leende och mössan ovan för öronen. Hur söt?!! Svårt att tro att han snorar och hostar - verkar bara störa honom när han sover.

Oj, vad vi älskar dig vårt lilla hjärta 😍

Sen i torsdags har jag kikat en hel säsong av Orange is the new black. Så nu är det bara att vänta 10 månader till säsong 3. Världslig problem, men ändå ☺

sjukstuga

Publicerad 2014-08-30 12:04:15 i Allmänt,Blev så glad häromdagen då jsg hittadr ett par godingar längst in i gaderoben, my leopanties!! Perfekt för slappa dagar:)

Här hemma har vi sjukstuga. Alla är sängliggandes. Hoppas att det vänder snart.

morgonstund har guld i mun

Publicerad 2014-08-23 09:42:17 i Allmänt,
Vilken morgon som jag och solen fick tillsammans. Energi!

Är så tacksam för att vi bor där vi bor med naturen så nära. Sjöar i mängder och fina skogsstråk samtidigt som vi bor 7 minuter från Göteborgs citykärna.

Aug. 21, 2014

Publicerad 2014-08-21 13:41:55 i Allmänt,Vi har lyxen att ha öppna förskolan några meter längre ner på gatan och pedagogerna som jobbar där är verkligen fantastiska. Sångstunden är alltid en höjdare. Idag var dockan favoritleksaken.

Idag var det inte så många barn, så vi kunde leka fritt och det gjorde vi. Härlig förmiddag.

Tapaskväll

Publicerad 2014-08-17 20:16:26 i Allmänt,
I fredags hade jag en så fantastiskt trevlig och avslappnad kväll hemma hos härliga Johanna. Hennes lägenhet är 'to die for' så mysig.

Inget utav samtalsämnena för kvällen hörde hemma på nobelmiddagen utan de flesta var stämplade med "tjejsnack bigtime". Vi åt hemlagad tapas och vetetortilliasen var amazing. Grymma tjejer som stod i köket (läs Sofie, Tessan och Emelie).

Funderar på om det är dags för en återblick från sommaren här i bloggen. Den har ju haft sommarledigt ett tag. Ny energi och lust att dumpa mina tankar!

Nu, söndagskväll!

Om

Min profilbild

Marie

I 8 år har jag bott i denna fina stad Göteborg. Här har jag utbildat mig och sedan två år tillbaka arbetar jag som lärare. Jag lever tillsammans med min sambo som under veckorna jobbar i Oslo. I december -13 föddes vår älskade son och i mars -14 flyttade vi in i vårt hus. I mars -16 föddes vår lilla prematurtjej. Så mycket som händer nu. /Enjoy/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela