Personalmiddagar
I onsdags blev vi aktivitetsledare bjudna till en härlig kväll på Chateau Beirut. En mysig libanesisk resturang på Karl Johansgatan här i Göteborg. När vi kom fick vi kläder för kvällen enligt libanesiskt vis. Maten smakade fantastiskt. Ett antal rätter innehållande allt från kött, ostpinnar, citronmarienerade potatisar och olika dressingar. En mysig kväll med härliga arbetskompisar is the shit!!
Kvällens heta diskussion handlade om munkar och chokladtopapr. Vad har ni för namn på dessa? Hur kan man kalla en chokladtopp för en munk, Linnea ??????
Fredagen erbjöd efter en lång arbetsdag personalfest med HotelSpecials. Vi valde resturangen Manana, även det på Karl Johansgatan. Åt en god tapasbuffé med blandanat baconlindade daddlar, tortillias, bläckfiskringar och spansk omelett.
Kvällens heta diskussion handlade om munkar och chokladtopapr. Vad har ni för namn på dessa? Hur kan man kalla en chokladtopp för en munk, Linnea ??????