Marie Adelene Hansson

- Enda gången jag tar ett steg tillbaka är när jag tar sats -

OnePiece

Publicerad 2010-09-27 19:20:01 i Allmänt,

Hittade denna gosiga och mysiga mysdress på nätet idag. En lagkompis hittade den på nätet och jag måste säga att jag har blivit helt super kär. VILL HA!! Kolla själva in på www.OnePiece.no

Desperate Halloween

Publicerad 2010-09-27 19:07:54 i Allmänt,



Har under helgen inte hunnit med någonting egentligen för utom att jobba. Han förbi bokmässan en supersnabbis och skådade kokboken skapad av Desperate Housewives. Här i finns deras recept som de äter i tv-serien. Super mysig bok. Vill ha i bokhyllan. 

Snart är det dags för årets Halloween, så även på jobbet. Jag och arbetskompisen Sofia tänkte att nu är det tid att plocka fram flörtkulor, filt, piprensare och ett påhittigt humör. Vad behöver man på halloween om inte en häxa, en katt och en pumpa. Bjuder på lite inspiration för er andra aktivitetsledare som jobbar de närmste helgerna. Här nedan ser ni hur påhittig jag var. Vet inte om jag skulle ställa dem här hemma men barnen blev sjukt nöjda och stolta över sina häxor och katter:)



Höst

Publicerad 2010-09-27 18:52:43 i Allmänt,

Har inte insett det tidigare, men nu är hösten här. Första morgonen jag inser att jag borde tagit en jacka på mig...  Under dagen strålade solen med sina strålar och det blev riktigt skönt. Dessa höstdagar är så härliga och luften är lätt att andas. Hoppas resten av året bjuder på fortsatt härliga dagar.



Hade första dagen på praktiken idag. Lika underbart att komma tillbaka till mina kidz. Hade en mysig morgon med galssätning då en av eleverna har födelsedag denna fina dag. Vi pratade om vad som hänt i helgen och konstaterade att bokmässan och liseberg hade varit populärast. Delar av dagen spenderade vi i skolans ateljé där eleverna i två grupper fick måla höstträd. Resultatet blev riktigt fint:)

Tvättstugan

Publicerad 2010-09-25 13:10:32 i Allmänt,



Råkade visst ta alla tvättmaskiner i tvättstugan inför dagens tvättning. Hade ju bara bokat en men eftter 50 min var dom andra 2 fortfarande tomma och jag tänkte men är ju helt onödigt att jag inte kan tvätt i dem. Slänger i min tvätt och tvättmedel och trycker på start. Vem kommer inte då?? JO, mina grannar, vägg i vägg, och ska tvätt i maskinerna.

Sura och buttra traska dom upp igen. Seriöst, jag är aldrig ledig och har massa träningskläder som stinker plus alla andra kläder. Jag har företräde!!

M x 3

Publicerad 2010-09-25 12:19:40 i Allmänt,



M
arie och Maria Mys kan bara göras på ett sätt. Gårdagskvällen var alldeles galen. Började med att vi skulle beställa pizza. Blev en galen kombination som bara VI älskar. Annanas, Räkor och Tonfisk!! Mums!! På pizzerian spelades Lucas Prata - And she said. Båda har många bra minnen till denna sommarplågan och där började kvällen. Pizza, Idol och alla sommarplågor som gick att hitta. Klockan 22 hade ingen av oss någon röst kvar och jag tror vi underhöll alla grannarna i huset och dem som strossade förbi utanför. Men galet vad kul det var. Inga krav utan i detta sällskapet kan man vara sig själv, alltså hur störd som helst. Vänskap på hög nivå.

Kvällens stora mysterium:
Jag: - Vi måste ha den låten vi hade i bilen till Hemsedal!!
Maria: - Vilken då?
Jag: - Den om pappan med Lasse Berghagen. Den va på samma skiva som Dr Alban tror jag.
Maria: - Berghagen?? Vi måste ha Björn Skifs i alla fall.
Jag: - Verkligen, Michelangelo..
Maria: - Och härligt, härligt men farligt farligt
Jag: - Perfekt

En stund senare:

Jag: - Vad heter den där "xxx" låten? Har den på tungan. Messar Linnea i hopp om svar.
Efter någon timma efter många försök att komma på vilken låt jag menar börjar Maria nynna på Härligt, Härligt men farligt farligt med Björn Skifs.
Jag: - Men den är det ju. Suck* Hade vi bara lyssnat på låten första gången vi la den i spellistan hade vi sparat en kväll med grubbel:)

Kom fram till att nästa sommar tar vi en reunion från Oslo tiden och drar till Grekland. Vilka är taggade??????

Fulltecknad

Publicerad 2010-09-25 12:03:36 i Allmänt,



Jobb, Jobb
och åter jobb. Kalendern är fulltecknad alla dagar i veckan. I torsdags gick jag in i dimman med jobb efter tre intensiva dagar i skolan.

 






Torsdag
: HotelSpecials: 8-17, träning 18-20. Hem till soffan med Idol och massa mys.
Fredag: HotelSpecials: 8-17, sedan fixa lite MÅSTEN på stan. Sedan en helkväll med världens bästa Maria. Tack för skjutsen till jobbet idag. Guld värt!!
Lördag: Tvättid: 11-14, Stena line: 15:15 - 23:30 Ser fram mot mässmaten. I kväll serveras räkfrossa, längtar.
Söndag: Stena line: 07:15 - 15:30, sen direkt till samling för att spela match.


Och där var helgen slut:/ Gillar inte att den går så fort. På måndag börjar min praktik. Två fantastiska veckor på Mossebergsskolan som jag verkligen ser fram mot. Kommer spendera massor av tid med alla underbara kids.



Humor

Publicerad 2010-09-22 18:45:31 i Allmänt,

 

En amerikan och en svensk stod och snackade om livet.
Amerikanen säger: We got George Bush, Jonny Cash and Bob Hope!
Svensken svarar: We got Fredrik Reinfeldt, no cash and no hope!!

Humör

Publicerad 2010-09-22 17:32:03 i Allmänt,

Varit två helt underbara dagar med fint väder. Helt otroligt galet att vädret kan styra humöret. Hade det inte varit för solen skulle jag utsett denna dag till en av de sämsta då jag knappt kan hålla ögonen öppna. Redan insett att ögonen aldrig kommer hålla sig vakna tills det är dags för natten. Tog vara på solen och bestämde mig för att traska vägen från stan hem till Kallebäck. Var en alldeles lagom sträcka och den får bli dagens träning.


Var en tur på stan idag efter skolan. Insåg i går att det är nog tid att skaffa en ny höst/vinter gaderob med nytt smink. Solpuder är fint men inte när man är blekast i hela världen. Gick därför in på Kicks får att spana in något bra puder som skulle matcha mitt vinteransikte. Fick hjälp av en otroligt söt tjej som till och med erbjöd att sminka ansiktet med puder och rouge. Slutade med att tjejen sminkade mig med ID smink som är ett mineralsmink som låter huden andas. Vet inte helt om jag tyckte det blev bra, kände mig lite blek, men tror det är en vanesak. Gillade starkt den rosa rougen i alla fall. Känner inte ens att jag har smink på mig. Sminket kostar en del så det tål att tänkas på men av erfarenhet brukar det vara värt att lägga några extra kronor för att bli riktigt nöjd. Som alltid när man traskar runt på stan går pengarna åt på allt möjligt. Idag blev det både en byxa, en sjal och två längre tröjor med voulange. Super nöjd!!

























Nya Sverige - ett magplask

Publicerad 2010-09-20 00:58:01 i Allmänt,

Sjukt trött efter en kväll med en av dom bästa, Maria, mat och catch up time. Mycket mysigt. Vi har som esten av Sverige följt valvakan. Mitt adrenalin var en stund uppe i både 200 och 300. Förstår inte varför partiledarna ska skylla på varandra? Varför de är överraskade över resultatet? Ingen har fört frågan kring invandrarpolitiken tillräckligt tydligt vilket har gjort att många tror sig "röra runt i grytan" när de röstar på SD vilket de förhoppningsvis har fått om bakfoten. Kvällens gosigaste är i alla fall Christian Luuk. Han och Peter Jihde borde göra ett program i tv, de är lika galna båda två. Håller ni med mig?







Dags att gå och lägga sig och vakna i ett NYTT Sverige med öppna ögon.

Valdag!!

Publicerad 2010-09-19 12:21:18 i Allmänt,

Valdag! Idag är dagen som engagerar hela Sverige. Riksdagsvalet 2010. Vad du röstar på spelar för tillfället ingen roll, se bara till att rösta! Din röst behövs för att stärka demokratin och värna om rätten för människor att vara olika! 

Hoppas på att hinna träna innan kvällen. Just nu är jag fortfarande kvar i Varberg. Försöker laga mitt däck på cykeln som är helt fuckt up. Inser efter flera försök under förmiddagen att det är bättre att köpa ett nytt.

På kvällens schema står det Valvaka. Piraterna M & M skall sitta bänkade framför tv:n och mysa med god mat och hoppas att rätt skepp vinner. SLUTSPURT!!


Grattis Mamma :)

Publicerad 2010-09-18 10:31:13 i Allmänt,

Idag fyller mamma år. Just nu befinner hon sig på vårat landställe i Varberg och givetvis ska vill åka och fira henne. Väntar otoligt på att pappa och lillebror snart skall ringa och säga att de snart är utanför för att plocka upp mig. Jag hoppas på god tårta, allra helst smörgåstårta :)

 

Stort Grattis på födelsedagen mamma.

Fredags känsla

Publicerad 2010-09-18 10:20:51 i Allmänt,

Kvällen spenderades med underbara grabbarna grus, Henke och Simon. Planerna var tacos och Idol och senare möta upp underbara Jandy m fl i stan för en girls night. Hur gick detta egentligen??

Kvällen började bra med inhandling av mat på Maxi där vi skådade Ulricehamnare till höger och vänster. Konstaderade att Göteborg är en populär stad. Vi spenderade kvällen hos mig med GODIS, tacos, idol och filmen Swordfish med John Travolta i huvudrollen. Runt halv elva däckade jag typ. Duktiga killar som kan underhålla sig själva under resterande kvällen. Givetvis kan ni räkna ut att till stan kom jag inte. Hoppas tjejerna hade en fab night out. Nästa gång hoppas jag inte att jag somnar innan festen ens börjat.


























Skoljoggen

Publicerad 2010-09-18 10:05:55 i Allmänt,

Fredagen spenderades på en av Göteborgs mysigaste skola med världens mysigaste barn, nämligen Mossebergs skolan. En mysig skola som representerar klasser från 5 - årsgrupp till årskurs 2. Det bästa med skolan är att det känns aldrig som jag jobbar när jag är där för vi har så kul tillsammans. Igår var det skoljoggen på schemat. Skoljoggen startades för att barn skulle kunna göra en insatts för andra barn som inte får chansen till ett vanligt liv. För 28:e året i rad arrangerades skoljoggen runt om i Sveriges skolor och alla hade möjlighet att bidra med en frivillig peng. I år gick insamlingen till Cancersjuka barn. Grymt stolt över mina tvåor som kämpade på i regnet kring, en del i regnkläder och gummistövlar, andra i vanliga träningskläder. Alla hejade på alla och de yngre barnen tävlade om hur många varv de kunde springa och försöka springa fler än de större skolbarnen. Hade en härlig känsla i kroppen under hela dagen. Arbetsdagen slutade inte sämre genom att jag erbjöds skjuts hela vägen hem. Tackar och bugar, glad som bara den att jag slapp att åka vagn och var hemma på 5 min.























WorkShop

Publicerad 2010-09-16 13:45:44 i Allmänt,

Idag har vi haft en annorlunda dag i skolans värld. Inga föreläsningar, inga seminarium och inget annat tjaffs. Vi har fått vara små igen. Vi har haft en workshop angående pedagogiskt matematik material. Vi räknade "lekte" med små nallebjörnar i olika färger. Spelade kort och använde nallarna som insatts. Blev ett och annat bingospel, plump och fyllbrickan. Sjukt underskattat med spel. Vässade vinnarinstinkten när vi tävlade om vem som kunde slå det största tusentalet. Ska man tävla i skolan? Vad tycker ni? Personligen tycker jag att ALLA vuxna som barn skall kunna lära sig att förlora och även kunna ta en vinst ur ett schysst perspektiv.

Som ni alla förstår handlar det inte om att sitta och räkna i en tråkig mattebok. Släng den i väggen. Nu är det egen producerade räkneböcker som förekommer där eleverna skapar räknesagor utifrån sina förkunskaper som vi senare individuellt och i grupp reflekterar över och prövar oss fram. Att lära av varandra är bästa receptet för att utveckla sina kunskaper och genom att spela och diskutera undertiden utvecklar eleverna sina kunskaper både räknemässigt och strategiskt. De elever/barn som får oss som pedagoger kommer aldrig att tycka att matematik är tråkigt. Finns det engagemang, tid och kreativitet hos en pedagog ska alla följa med på tåget.




Snottror för de fyra räknesätten.





 

Naturligtvis ingår alltid "kaffepauser" i pedagogers värld.

 




Nya Grannar

Publicerad 2010-09-15 23:16:54 i Allmänt,

När jag kom hem tidigare idag, upptäckte jag att namnskylten på grannarnas dörr var borta. Något som man bara lägger märke till om man är en skadad fd brevbärare:) Ikväll insåg jag att personerna som sprungit in och ut genom entrén under dagen är mina nya grannar. Tyckte verkligen syn om dem där de satt i entrén och skruvade isär sin fina soffa då den inte fick plats i hissen:/ Ändå har vi en otroligt stor hiss vilket jag är tacksam för då 5:e vårning inte är super kul då man ska bära saker eller flytta. Det var i alla fall ett par i 30-års åldern som flyttat in och de verkade sjukt trevliga.

Handbollen, tidigare i kväll var otroligt underhållande. Lovar att det blir fler matcher under hösten. Fick verkligen mersmak. RIK vann stort och rättvist. Magnus Wislander, fd handbollspelare i landslaget och nu tränare för RIK, var en livlig person vid sidan av planen med yviga rörelser och ett underhållande minspel. Väldigt rolig att titta på.
Är för övrigt fruktansvärt trött dock inte tillräckligt för att somna. Avslutar kvällen med att kolla dagens Idol på datan.

Handboll

Publicerad 2010-09-15 16:48:28 i Allmänt,

Njuter egentligen av livet som student. Flyter runt lite här och lite där. Började jobba kl 10 idag på HotelSpecials till kl. 14. Drog mig en stund till skolan för att lämna tillbaka några böcker och träffa några vänner. Stuttsade sedan vidare för att lämna papper till mitt andra jobb för att få ut ett nytt passerkort till Stena Line, då mitt gamla har passerat datum. Klarade för övrigt ISPS-provet (Internationell ship passport security) utan problem. Applåd till mig.


Ikväll skall jag för första gången kolla på Elit Handboll. Redbergslid IK - Alingsås HK i Lisebergshallen kl. 19. Ska bli grymt kul. Har inte kollat -eller spelat handboll sen jag var 15 år då fotbollen tog över och jag valde en fotbollsinriktning på gymnasiet. Taggad för i kväll är jag och nu måste jag skynda mig för jag MÅSTE hinna diska.

Höstmörker

Publicerad 2010-09-13 22:43:06 i Allmänt,

Sitter i soffan med en filt uppdragen till hakan, Plan Three i högtalarna, massa ljus. Just nu är mysfaktorn på hög nivå. Även gjort mig lite Chai té a la Madde. Använder ett chai té från Willys med skummad mjölk och kanel. Mycket gott och lite gosigt när det börjar skymma på kvällarna. Rekommenderas!!

Har även lyckats komma igång med plugget till vis del. Hur kommer det sig att min hjärna ALLTID arbetar som bäst på kvällarna och nätterna?? Konstigt! Kanske är det lugnet som infaller i kroppen när mörkret kommer och jag inser att det är för mörkt för att hitta på något spontant.


 

 


 


Diciplin ?!

Publicerad 2010-09-13 19:27:21 i Allmänt,

God morgon. God natt.

Sedan skolan började den 1 September har sen dess har mina dagar sprungit i väg. Känns som jag går upp och går och lägger mig. Mellan det springer jag mellan olika föreläsningar, jobb, träningar, hinna-träffa-vänner-fika. Förutom att dagarna bara springer i väg, har jag helt tappat diciplinen på att plugga. Är precis som att kroppen tänker, det löser sig, vi tar det sen. Börjar nämligen få en aning panik på att jag inte kan focusera. Har gjort två försök under eftermiddagen, har fungerat sådär. Nu efter en timmas power nap känns det som jag förhoppningsvis är på banan igen.

Skippar för första kvällen, sen jag blev frisk, träningen, för att verkligen plugga. Känns tråkigt då alla brudarna är i NRJ-hallen och förlänger sommaren med beachvolleyboll. Snälla spela för mig med. Vill Vill Med.

 

Efter en mysig morgon med skjuts till jobbet på HotelSpecials löpte arbetsdagen på relativt bra. HotelSpecials.se är ett företag, 2:a eller 3:e störst i Sverige, där kunder kan boka hotell. Jag arbetar ut mot kunden på bokningsavdelningen och mina arbetsuppgifter är att hjälpa kunden att boka hotell utifrån deras önskemål till bästa pris. Rekommender verkligen alla att använda sig av vår hemsida när ni skall boka hotell i Sverige och Danmark. Vi arbetar bara med *** - ***** stjärniga hotell och det ingår ALLTID en stor och härlig frukostbuffé. Populärast nu är SPA weekends och Romantik weekends. Tips för er som vill hitta på det lilla extra med en vän eller sin partner.

 

 

 

 

 


FAB - 80's

Publicerad 2010-09-12 02:15:12 i Allmänt,

Tell me eveything, but I can tell you. Fabfest tonight. Erbjöd även att åka livbåt. Inte festen alltså men arbetspasset idag. Festen gick ut på att dö levande - Fantastiskt!!

"Vi är laget crazy å vi kommer vinna.
Vi är coola gänget som inte kan simma,
men vi gör ett försök för vi kan inte simma.
Lilly, hon är rosa men saknar sin Sussie.
J är inte så liten som man tror. Nu har hon faktiskt blivit riktigt stor.
Aloha aloha dricker sin passoa, med nötter där fram e han en riktig man.
KNIP, Kniip med oss som du ska, så får du en kropp du vill ha.
Men in black is coming back. Vi säger bara TACK!!"



Stjärnstatus i familjen.

Publicerad 2010-09-10 20:55:58 i Allmänt,

 

Har fått en superstar i familjen. Lillebror har under det senaste halvåret gått och blivit Modell för Labrador och NN07. Super stolt syster. Denna bild är ur Labradors katalog.

 

Fredag

Publicerad 2010-09-10 20:48:58 i Allmänt,

Lång dag i skolan men fredagsfikat räddade dagen. Kladdkakemuffins och Mangomuffins. Sjukt gott men fy vad jag åt alldeles för många.

Har för övrigt världens bästa jobbarkompisar. Mysig kväll med många interna skämt. Nu är det fredagsmys framför idol med massa GODIS och Ida.




Rumpan

Publicerad 2010-09-10 14:56:44 i Allmänt,

Eftermiddagen kommer att bli alldeles fab. Den skall spenderas med alla mina kära "små Apor" arbetskollegor i Linné på Rumpanbar. En AW i högsta klass innan våran lilla Sanaz skall flytta för nya utmaningar till världens "kiligaste" stad, Öööööörrrrreeeeebbbrrrooo. Wish you good luck and we all gonna miss you.  

Fläskläpp och klössmärken

Publicerad 2010-09-09 21:13:41 i Allmänt,

En sjukt konstig dag, där allt har gått i ett. Ändå så har jag bara jobbat 4 h och spelat match som slutade med en fläskläpp och lite klössmärken. Damfotboll på hög nivå.... :/ Vann dock matchen med 2-0. Spelade som krattor men vad gör det. Bra lag vinner trots dåligt spel och Mossens tjejer är så fucking good. Frågan är om resten av kvällen skall gå till och läsa lite matte. Klockan är ju trots allt bara nio. Fast och andra sidan handlar föreläsningen om addition och subtraktion. Vem kan inte det??!!!


Det finns ingen kärlek i rymden...

Publicerad 2010-09-08 22:53:32 i Allmänt,

..är helt klart en klockren och sjukt mysig film. Vill bara gosa ner mig och kolla på den om och om igen. Såg den på bio och väntar med spänning på att jag snart kan sitta hemma med popcorn och cola och mysa tillsammans med Bill Skarsgård.

Öppet hus

Publicerad 2010-09-08 16:23:41 i Allmänt,

First time - promise, not the last.

De flesta träningscentrena runt omkring i landet har Öppet hus denna och nästa vecka. Vilket ger alla som vill och har möjlighet att testa på olika träningspass. Fotbollsspelare som jag är tycker jag det är ganska beige att gå in i ett gym. Förra året hade jag turen att vinna ett årskot på fysiken här i Göteborg. Visst har jag varit där och tränat en del pass, både på gymmet och i sal men tyvärr har jag inte fått någon direkt kick som jag kan få på planen förrän idag!!!

Träningskläderna låg i väskan som de brukar göa för det mesta:p Har mitt liv i en träningsbag, alltid på språng till alla mina jobb, skolan, träningar eller för att träffa vänner. Just idag fick jag för mig att testa på Body Combat Sportlife. Hört en del kompisar prata om det i olika sammanhang men aldrig direkt testat på det förutom vanlig Box. Men efter idag är jag helt såld. Kommer bli många fighting pass fram över. Ska bara försöka klämma in dem i kalendern också....




Guldhattar

Publicerad 2010-09-07 21:12:38 i Allmänt,

För alla som undrar så klarade jag mig undan biptestet idag. PUH. Nu taggas det för match på torsdag:) Recept förvinst: Tugga taggtråd.

seriesegrare i div 3 2009

MOSSENS TJEJER - DET ÄR GREJER

10 vs 4

Publicerad 2010-09-07 21:07:17 i Allmänt,

Kan inte annat än älska Erik Hamréns landslag. Med Håkan Mild alias Wernblom som äntligen återfinns i startelvan som hälseneskavare och äntligen har vi fått en Zlatan som blivit en lagspelare. Forza BLÅGULT.



Idag har hela Sverige sjunger säsongspremiär - IDOL. Kul att det redan i första programmet är många sköna talanger. OCH just idag, bara älskar jag alla reklamavbrott, eftersom jag inte kan välja kanal i höstmörkret. Hoppas det blir lika bra som förra säsongen. Jag kommer sitta bänkad, promise. Alltså, Idol hos mig när ni vill, välkomna :)

MIP - BIP

Publicerad 2010-09-07 17:26:36 i Allmänt,

Mot Mossens IP för fotbollsträning. Hoppas inte dagens rykte stämmer att vi ska ha ett bip-test för då ångrar jag ganska just nu att jag tryckte i mig den där chokladkakan :/

Kognitiv Träning

Publicerad 2010-09-06 22:09:45 i Allmänt,

Läser Matematik för tidigare åldrar som en av mina inriktiningar inom Lärarutbildningen och idag bjöds det på föreläsning och seminarium om olika baser. I större delen av världen använder vi en 10-bas när vi räknar. Vi har även ett positionsystem och bestämmelser för varje siffra. Tidigare fanns det många olika baser där det mesta bestämdes med symboler. Så idag har vi gjort om vårt 10-bassystem till olika baser. Snacka om kognitiv träning. Fatta först ingenting, men när ljuset tändes så fick jag en sån adrenalinkick. Jag nörd?! Nja, men lika underbart när jag lär mig nya saker :) Lika glad som ett barn.

Blev en mysig seneftermiddag efter en lång dag i skolan med lite strosande på stan med underbara vännen Caroline. Ses dock alltför sällan då vi inte längre läser samma kurs. Var i alla fall snabbt inne och kollade på en ny laptop till mig. Ska det satsas på en MAC eller den traditonella PC:n? Kom gärna med förslag.

Tog vägen förbi gymmet eftersom jag missade fotbollsträningen idag. Gillar inte alls att den redan börjar kl. 17:30 och är ända borta i Munkebäck:/ Får träna lite boll i morgon istället. Körde i alla fall en timma i gymmet med focus på konditionen eftersom jag varit sjuk under större delen av augusti och behöver bättre på den. 30 min crosstrainer, 10 min rodd och resten MRL. Hoppade sedan med på ett danspass där det blandas hej vilt i både musik och dansstilar. Mer show än focus på stegen. Sjukt kul.





Njöt av promenaden hem. Var en helt underbar himmel.




What a day

Publicerad 2010-09-05 21:59:23 i Allmänt,

Gårdagen startades med sol och lite matematikplugg nere i vår sommarstuga på landet dä solen visade sig från sin bästa sida. Njuter som aldrig förr av de sista strålarna innan höstmörkret tar över. Kvällen avslutades med bästa fotbollslaget: Mossens BKs damers lagfest med tillhörande inkilning:) Galen kväll!! Bilder kommer, jag lovar.

Hur jag ens orkade stiga ur sängen 06:00 i morses för att ta mig till jobbet på Stena Line som aktivitetsledare för barnaktiviteterna är ett mirakel. Trött och disig som aldrig för har humöret ändå varit på topp. Underdagen kom jag och vännen Sanna, även arbetskollega, fram till att vi är en farlig sammansättning då humorn var på lägsta nivå, då den är som roligast.

Jag: - Den här elefanten är mycket finare än den jag har hemma.

Sanna: - Jasså?!

Jag: - Den som jag har nu har blivit så himla sleten och slapp. Behöver en hårdare. Det blir skönare då.

Sanna: - Men vad använder du den till egentligen?

"Hört att det för övrigt är bra att tänka före man öppnar munnen......"

Då hon även försökte sig på att "skada" mig ett antal gånger under dagen kunde jag andas ut när arbetspasset led mot sitt slut. Tack för en sjukt flummig dag på jobbet!! 



Inte tog den slut där.

Här även styrt med timrapporter till Stena Line och mitt andra jobb på GBG STAD. Lite pengar cashas in nästa 25:e i alla fall.

FYNDat kurslitteratur till kursen jag läser nu: LMN120 som är en matematikk kurs för åldrarna 6-12 år. Sjukt nöjd och dessutom sparade jag x antal hundralappar på bara dessa två böcker. NNÖÖÖJJDD




Kocken; moi har även hunnit med att laga grymt go mat denna kväll. Matlådor är ett måste under veckorna i skolan. Idag valde jag att tillaga Rotfruktsgratäng med bulljong -och ostöverdrag samt kött med tillhörande sallad och bröd. Till detta avnjöts även ett glas rött. Fantastiskt gott.



Nu väntar soffan.

Vänskap

Publicerad 2010-09-05 20:50:15 i Allmänt,

Skepp o'hoj och välkomna till min blogg; Här kan ni läsa om allt som kan kretsa i en värld där glitter och glamour spirrar medan arbetslöshet och oroligheter är ett faktum. Tanken med att starta denna blogg är att kunna knyta ihop kontakten med alla vänner som bor på olika platser i Sverige och övriga delar av världen. En av mina bästa vänner Madde reste i veckan till Shanghai på äventyr och blir borta i ett år. Som alla andra studerar vänner och bekanta på olika platser i landet och själv har jag flytt från min ursprungliga stad Ulricehamn till den GOA staden GÖTEBORG.
Hoppas det blir ett nöje för er att följa mitt liv här i Götet och alla bravader som kommer ske under tiden.


Kramar
Marie

Om

Min profilbild

Marie

I 8 år har jag bott i denna fina stad Göteborg. Här har jag utbildat mig och sedan två år tillbaka arbetar jag som lärare. Jag lever tillsammans med min sambo som under veckorna jobbar i Oslo. I december -13 föddes vår älskade son och i mars -14 flyttade vi in i vårt hus. I mars -16 föddes vår lilla prematurtjej. Så mycket som händer nu. /Enjoy/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela