Marie Adelene Hansson

- Enda gången jag tar ett steg tillbaka är när jag tar sats -

Äppelplättar

Publicerad 2011-09-22 19:54:24 i Allmänt,















     Idag testade jag att göra äppelplättar på keso med smak av äpple, fiberhusk, kanel, kademumma, ägg och servera med stekta äppelbitar i kanel.

Gud så gott det blev.

Måste verkligen rekommendera detta. 

2 personer

1 burk KESO äpple/päron/vanilj
2 ägg
2 msk fiberhusk
1 nypa salt
kardemumma, kanel efter smak
8 tunna skivor äpplen

Mixa keso, ägg, fiberhusk, salt och kanel/kardemumma med stavmixer.
Lägg smör eller kokosolja (jag använder kokosolja) i medelstark värme och klicka ut fyra plättar, platta till dem lite. Krydda äpplebitarna med kanel på båda sidor och stek även dem tillsammans med plättarna (om de får plats)

Servera med vispad grädde, eller som jag – med en klick kesella!

Kommentarer

Postat av: ELIN

Publicerad 2011-09-24 09:09:08

mums!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

I 8 år har jag bott i denna fina stad Göteborg. Här har jag utbildat mig och sedan två år tillbaka arbetar jag som lärare. Jag lever tillsammans med min sambo som under veckorna jobbar i Oslo. I december -13 föddes vår älskade son och i mars -14 flyttade vi in i vårt hus. I mars -16 föddes vår lilla prematurtjej. Så mycket som händer nu. /Enjoy/

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela